AVA Automaterialen BV / AVA Autoservice BV

Nieuw

Moet u wachten op een reparatie en wilt u kunnen ontspannen of uw werk afmaken?

In onze wachtruimte kunt u gratis gebruik maken van ons Wifi netwerk!

Fietsendragers
Thule fietsendragers ACTIE

Thule Easyfold 931

€669,-

NU BIJ AVA €529,-

 

 

Thule Easyfold 932

€619,-

NU BIJ AVA €499,-

 

 

Thule Velocompact 927

€509,-

NU BIJ AVA €429,-

 

 

Thule Velocompact 925

€389,-

NU BIJ AVA €299,-

 

 

Thule Europower 916

€489,-

NU BIJ AVA €399,-

 

 

 

Een auto met trekhaak?

Dan hebben wij voor u de oplossing om uw fietsen makkelijk en veilig te vervoeren.

Of het nou om 1, 2, 3 of 4 fietsen gaat. Wij hebben praktisch alle fietsendragers van Thule en Uebler op voorraad.

Het productaanbod omvat praktische, lichtgewicht en stabiele fietsendragers met slimme trekhaakoplossingen. De fietsendragers zijn geschikt voor alle soorten trekhaken, zeer eenvoudig te monteren en afstellen is niet nodig. Veel fietsendragers hebben een unieke kantelfunctie en het inklappen en opbergen is "kinderspel".

Geen trekhaak?

Geen nood... neem uw fietsen mee op de kofferklep!

Thule heeft vier praktische transportoplossingen die je heel simpel uit kunt klappen en achter op de kofferklep van de auto kunt bevestigen. Dit is de perfecte oplossing voor het vervoer van fietsen als u uw fietsen niet op het dak wilt tillen of uw auto geen trekhaak heeft. De fietsendrager zit stevig op uw auto met snelbevestigingen die voorzien zijn van een rubbercoating om uw auto te beschermen. De met zacht rubber beklede framehouders houden de fietsen in positie, zonder ook maar één schrammetje op het frame te maken. Na gebruik klapt u de drager gewoon in en legt hem in uw auto of berging.

 

 

 

Heeft u géén trekhaak, grote kofferbak of is er géén passende fietsendrager voor achter op uw kofferklep van uw auto te krijgen?

Thule biedt u ook nog de mogelijkheid om uw fietsen op het dak te vervoeren. Er zijn drie verschillende modellen leverbaar die u allemaal kunt gebruiken samen met het voor uw auto geschikte dakdragersysteem.

 

Bekijk alle Thule fietsendragers.

 

Tevens zijn wij officieel dealer van UEBLER fietsendragers.

Uebler fietsendragers zijn vervaardigd van aluminium en afhankelijk van de uitvoering en kogeldruk van de trekhaak geschikt voor het vervoeren van 2, 3 of 4 fietsen. De fietsendragers zijn met een simpele handeling op de trekhaak te bevestigen, dit wordt ook wel het click-and-go-systeem genoemd. Alle fietsendragers zijn voorzien van een gepatenteerde snelbevestiging. Eenvoudig de fietsendrager op de trekhaak schuiven, de hendel naar beneden drukken en klaar. Deze gepatenteerde bevestiging is voorzien van een anti-diefstal slot.

 

 

 

 

Bekijk alle Uebler fietsendragers.